Aiemmat seminaarit:

Keskivartalon, alaselän ja lantion hallinta ja suorituskyky -seminaari

Joudutko kamppailemaan syvään kyykkyyn pääsemisen kanssa, tai valmennatko asiakkaita, joilla tämä ongelma on yleinen? Pettääkö keskivartalo ja pyöristyykö alaselkä kyykyssä? Haittaako alaselän, takareisien tai lonkan koukistajien kireys treeniä tai päivittäistä toimintaa, tai väsyykö alaselkä nopeasti? Kaipaatko keinoja ongelman korjaamiseen ja eväitä harjoitteluun?

2,5 tunnin seminaarin aikana keskitymme fysiikkaharjoittelun kannalta yleisimpiin lantion ja alaselän toiminnallisiin ongelmiin ja niiden korjaamiseen. Keskivartalon ja lantion kautta voimien kuuluu siirtyä tehokkaasti alavartalosta ylävartaloon ja toisinpäin. Alueen hallinta-, liikkuvuus- tai voimanpuute voi heikentää suorituskykyä moninivelliikkeissä (kuten kyykky- tai painonnostoliikkeissä), ylikuormittaa tuki- ja liikuntaelimistön rakenteita ja hidastaa normaalia kehitystä.

Seminaarin tavoitteena on antaa eväitä keskivartalon harjoitteluun, jolla lisätään alueen hallintaa, liikkuvuutta ja suorituskykyä. Teoriaosuudessa tarjoamme ensin lyhyen katsauksen alaselän ja lantion alueen toiminnalliseen anatomiaan. Käymme myös teoriaosuudessa yksilölliset rakenteelliset variaatiot ja niiden vaikutuksen kyykkyliikkeen suoritukseen ja tekniikan valintaan. Käytännön osuudessa teemme runsaasti harjoituksia (käytännön osuuden kesto n. 2 tuntia). Käymme yhdessä läpi keskivartalon ja lantion liikkuvuus-, hallinta- ja voimaharjoitteita, joita on jatkossa helppoa toteuttaa esim. salilla alkuverryttelyn osana tai vaikkapa kotona omina tukiharjoitteina. Harjoitteet ovat suurimmalta osalta kehonpainolla tehtäviä liikkeitä.

Seminaari sopii hyvin kuntoilijoille, mutta tiivis kokonaisuus soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi CrossFit valmentajille, jotka kaipaavat keinoja keskivartalon, lantion ja alaselän toiminnallisten ongelmien korjaamiseen.

Seminaari järjestetään lauantaina 25.8.2018 kello 10:00-12:30. Edellinen seminaari myytiin loppuun nopeasti, joten varaa paikkasi pian. Käytännön osuudesta johtuen mukaan otetaan vain 14 osallistujaa. Seminaarin hinta on 45€. Varaa paikkasi täältä: Valmennuskeskus Newton (ILMOITTAUTUMINEN). Seminaari pidetään la 10.3 kello 10:00-12:30 osoitteessa Nuijalantie 13, 02630 Espoo

Terveet ja liikkuvat olkapäät -seminaari

Järjestämme yhteistyössä Valmennuskeskus Newtonin kanssa Terveet ja liikkuvat olkapäät -seminaari.

Seminaari pidetään la 10.3 kello 10:00-12:30 osoitteessa Nuijalantie 13, 02630 Espoo

Tiesitkö, että olkanivel on kehon liikkuvin nivel? Vai eikö siltä nyt tunnu? Joudutko kamppailemaan treeneissä olkapäiden liikkuvuusongelmien kanssa? Eivätkö olkapääsi kestä esim. painonnostoliikkeitä, valakyykkyä, tai ylipäätään normaalia treeniä? Kaipaatko keinoja ongelman korjaamiseen ja eväitä harjoitteluun?

2,5 tunnin seminaarin aikana keskitymme lajin kannalta yleisimpiin hartiarenkaan toiminnallisiin ongelmiin ja niiden kirjaamiseen aktiivisin keinoin. Teoriaosuudessa tarjoamme lyhyen katsauksen hartiarenkaan toimintaan ja olkapäävammojen syntyyn ja ennaltaehkäisyyn. Seminaarissa harjoittelemme runsaasti käytännön harjoituksia (käytännön osuus n. 2 t). Saat ohjausta harjoitteisiin, joita on jatkossa helppoa toteuttaa esim. salilla alkuverryttelyn osana tai vaikkapa kotona omina tukiharjoitteina. Harjoitteiden teemoina ovat hartiarenkaan aktivoivat harjoitteet, olkaniveltä huoltavat liikkeet sekä olkapäiden, lapojen ja rintarangan liikkuvuus.

Mukaan mahtuu 14 osallistujaa. Varaa paikkasi osoitteessa Valmennuskeskus Newton (ILMOITTAUTUMINEN)
Seminaarin hinta on 39€.

Top