Hei!
Olen Kevin Collet, Valviran rekisteröimä osteopaatti. Valmistuin osteopaatiksi 2013 Metropolia Ammattikorkeakoulusta suoritettuani neljän vuoden koulutuksen (240op). Olen aikaisemmalta koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri. Oman vastaanottoni lisäksi olen lehtorina Metropolia Ammattikorkeakoulussa osteopatian tutkinto-ohjelmassa. Toimin myös valmentajana Newton Physics kuntosalilla, jossa vastaan Movement & Mobility coachingista.

Urheilutaustana on Shaolin Kung-Fu, josta löytyy mm. opettajan ammattidiplomi ja musta vyö (2. dan). Olen toiminut fysiikkavalmentajana 12:n vuoden ajan mm. kamppailulajeissa, rugbyssa ja koripallossa. Olen toiminut 2007-2017 fysiikkavalmentajana Suomen miesten maalipallomaajoukkueessa, jonka saavutuksiin kuuluu EM-kulta 2011, Lontoo 2012 Paralympialaisten kultamitali ja 2014 MM-hopea. Osteopaattina ja fysiikkavalmentajana olen toiminut myös Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urheassa sekä Suomen nuorten Koripallomaajoukkueessa. Suomen UrheiluFysiossa (nyk. Fysios Leppävaara SUF) olen toiminut osteopaattina 2013-2018.

Vastaanotolla perehdyn kliinisessä tutkimisessa ongelmiisi ja otan selvää sinun oireidesi syistä, jotta voin hoitaa sinua parhain mahdollisin tuloksin. Manuaalisen hoidon tueksi suunnittelen sinun kanssasi tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopivan kuntoutusohjelman.

Erikoisosa-alueeni on selän ja alaraajan rasitusvammojen ennaltaehkäisy ja hoito.  Olkapäävaivat ovat myös erityinen kiinnostuksen kohde. Suomenkielen lisäksi tarjoan hoitoa myös englannin- ja ranskankielellä. Tervetuloa hoitoon!

Varaa aika netissä heti (24/7)

Top